Financial Lease

Als ondernemer is het mogelijk een auto aan te schaffen zonder direct gebruik te maken van eigen financiële middelen. U kunt uw liquiditeit behouden. Met een van tevoren vastgestelde rente betaalt u de gehele looptijd een vaste maandtermijn. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Het is ook mogelijk de auto gedeeltelijk uit eigen middelen te financieren en het restant met een financial lease te realiseren. Handig wanneer het aanschafbedrag voor de auto niet of gedeeltelijk tot uw beschikking hebt.

De voordelen van financial lease

  • Bij aanschaf van de auto hebt u recht op terugvordering van de BTW, een auto met grijs kenteken kan ook recht hebben op investeringsaftrek.
  • Eén van de duidelijke en transparante vormen van leasing. Een vaste maandtermijn met een vaste rente gedurende de looptijd.
  • Met een financial lease wordt u economisch eigenaar van de auto. Uw auto komt op de balans te staan, afschrijvingskosten en rente zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Over het slottermijn(de waarde van de auto aan het eind van de looptijd) hoeft u tijdens de looptijd alleen rente te betalen, dus geen aflossing. Dit verlaagt de te betalen maandtermijn.

Bereken financial lease

Maak eenvoudig online een berekening voor een financial lease.

Online auto verzekeren

Vraag hier direct online, op eenvoudige wijze een offerte aan voor uw autoverzekering.